mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Er Sut Nødvendigt
03. March 2021
Billede af: Pixabay / congerdesign

Mange kommende forældre spørger sig selv, om det nu også er nødvendigt at give den lille baby en sut lige fra fødslen. Det er der mange delte meninger om.

Personligt har jeg ikke brudt mig om at bruge sut til mine børn, da jeg ikke mener baby skal sutte på noget fremstillet i plastik lige fra baby er ude af maven og har fået øjne.

Hvorfor bruge sut:

  • Det kan gøre det lettere for barnet at sove med en sut
  • Det kan berolige barnet at få en sut, hvis barnet er utilfreds
  • Af og til kan du bruge sutten til at se, om barnet er sultent eller om barnet kun har behov for at sutte lidt og herved finder trøst i sutten.
  • Sutten kan aflede barnets opmærksomhed, hvis man skal til lægen eller andre ubehagelige ting.
  • Det kan være en fordel at bruge sut til for tidligt fødte, da de herefter har en mildere overgang til flaskemad.

Du skal huske på, at der er fordele og ulemper ved alt og det er helt op til dig, om du ønsker at bruge sut til dit barn.

Dog har jeg bemærket, at de fleste vælger at bruge sut til deres nyfødte børn. Jeg tænker, at i visse tilfælde gør det livet som forældre lidt lettere, når man vælger at bruge en sut.

Skiltet øverst viser at denne artikel, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Susanne Friis Bjørner. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense