mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Hvad Er Et Babyshower?
10. November 2020
Billede af: Pixabay, Andrés Dávila

Et babyshower er en amerikansk tradition, som vi her i Danmark har taget meget til os de seneste par år. Som regel holdes det når kvinden er i tredje trimester, og gerne 4-6 uger før termin. 

Her samles den kommende mors bedste veninder, kvindelige familie medlemmer samt børn om at overraske mor med en hyggelig sammenkomst inden babys ankomst. For det meste holdes et babyshower i mors eget hjem, hvor enten mors kæreste, veninde eller et familiemedlem har sørget for at holde hende ude af huset et par timer, så alle gæsterne sammen kan hjælpes af med at pynte op og gøre klar til et par hyggelige timer og overraske mor med SURPRICE når hun kommer retur.

Hvis kønnet allerede kendes, pyntes der som regel op med enten lyserødt eller lyseblåt og igennem dagen laves små hyggelige, babyrelaterede lege, spises mad og snakkes om babyer og alle de ting der hører med at få et barn. Mange giver også det kommende barn/ og eller mor en lille gave i anledningen - og det kunne både været et sødt sæt tøj, bamser, bideringe eller børnesmykker. Det kan også være hjemmelavet gaver. I hvert fald plejer mor og baby at blive rigtig forkælet til den kommende tid - for er du allerede mor, ved du også at det bestemt ikke er billigt at få børn. 

Artiklen er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe smykker til den lille baby, og meget meget andet. Tak til Perlen Odense