mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Hvad Er En Babyjogger?
07. December 2020
Billede af: Pixabay

Hvad er en babyjogger? En babyjogger er en form for klapvogn, der er egnet og optimeret til, at du kan bruge den, når du skal løbe. Du kan tage din baby eller dit barn med ud på en løbetur i en babyjogger.

Babyjoggere er derfor blevet populært blandt forældre, der ønsker at fastholde en aktiv livsstil, samtidig med at de forener den med det at være forældre til et lille barn.

Forskellen på babyjogger og klapvogn

Hvad er så forskellen på en babyjogger og en klapvogn? Der er flere markante forskelle, som du kan se her:

  • Hjulene
  • Comfort
  • Udformningen
  • Prisen

Det første man bemærker, når man sammenligner en babyjogger med en klapvogn er, at den ofte har større hjul. Grunden til at babyjoggeren har større hjul, er, at den er tiltænkt at kunne køre med højere hastighed, samt kunne køre på et mere ujævnt underlag - som f.eks. stier.

Comforten er også en klar forskel, for mens flere klapvogne er udformet således, at børnene kan ligge ned og sove i dem, så er det sjældent tilfældet i en babyjogger.

Det ser du blandt andet også via udformningen, da en babyjogger kan ligne en lightudgave af en klapvogn.

Og ja, så er der også prisen. En babyjogger koster som regel mere end en klapvogn, især brugt.

Det kan ikke anbefales, at du erstatter en klapvogn med en babyjogger, hvis du skal bruge den til at køre længere ture med, samt køre i byområder.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for støtten de her bidraget til denne tekst. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis webcam eller utallige andre gode varer. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.