mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Hvad Er En Navnesut?
07. December 2020
Billede af: Pixabay

En sut er ikke bare en sut. Der er f.eks. navnesutter. Men hvad er en navnesut? En navnesut er en sut, hvor der er påtrykt et navn eller en anden form for tekst.

Navnesutter har vundet meget frem indenfor de sidste år, hvor det at sætte navn på sit barns sut er blevet populært blandt forældre.

Navnesut kontra normal sut

Forskellen på en navnesut og en normal sut er faktisk ikke det store. Forskellen består her i, hvad der står på selve sutten. Her kan du via de mange forhandlere, der sælger navnesutter enten købe en sut med standardtryk eller vælge at få dit eget tryk på.

Der er dog en lille forskel, især hvis du skal have dit eget udtryk på din navnesut. Og ja, det er nemlig prisen. Navnesutter er nemlig markant dyrere end almindelige sutter.

En navnesut koster mellem 50 og 150 kr alt efter, hvilken sut du vil have som din navnesut. Her er det især selve det materiale, som sutten er lavet af, der afgør prisen.

Navnesutter har en kæmpe fordel kontra normale sutter, der ikke er navnesutter. Det er især, når dit barn har sin sut med i enten vuggestue eller børnehavne.

Her kan en navnesut reducere chancen for, at dit barn får en forkert sut markant, da personalet kan se, hvilket sut der tilhører hvilket barn.

Vi takker avXperten for deres støtte til sidens tekst. Hos avXperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: bordbeslag. Uden støtten fra avXperten kunne denne hjemmeside ikke findes.