mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Hvad Kan Man Lave Med En Baby?
30. November 2020
Billede af: Pexels

Det kan til tider være svært at finde på nye aktiviteter og stimulanser til en baby. Når den første tid er gået, så begynder man ikke blot at løbe tør for aktiviteter i hjemmet, men man får også en større og større længsel mod at komme lidt mere ud i verden.

Forslag til aktiviteter med en baby

1. Babybio En god klassiker i forhold til aktivitet med en baby er et smut i babybio. Her kan både forældre og barn hygge sig med en god film, mørke og afslappende omgivelser og lidt snacks til at forsøde det hele lidt. Alt i alt er det for mange en god oplevelse.

2. Gå- og løbetur

Det er selvfølgelig også oplagt at komme ud og få noget motion. Uanset om man er til en gå- eller løbetur, så er det en dejlig aktivitet at komme ud i den friske luft med babyen, der kan ligge og hygge sig i barnevognen, hvor babyen i øvrigt også får masser af frisk luft.

3. Svømmehal

Svømmehallen med børn og babyer er en klassiker. Mange babyer kan rigtig godt lide at være i vand, muligvis fordi det minder dem om tiden i mors mave. Det er en dejlig knyttende aktivitet, der også er hyggelig og sjov.