mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Hvad Kan Man Lave Med Små Børn I København?
11. February 2021
Billede af: Pixabay

At holde mindre børn beskæftiget er en disciplin, som langt fleste forældre får svært ved at mestre på et eller andet tidspunkt. På et eller andet tidspunkt bliver børnene trætte af de samme lege, legetøj og aktiviteter, og så er det ved at være tid til, at der skal ske noget nyt.

Hvis man befinder sig i København, så har man heldigvis rig mulighed for at tage ud og opleve noget, der både er nyt, sjovt, anderledes og børnevenligt. Vi har lavet en liste over sjove aktiviteter, som du kan lave med mindre børn i København.

1. Troldejagt

I Københavns forstæder kan du tage på en vaskeægte troldejagt, hvor de skal finde de seks glemte kæmper. Troldene er flotte kunstværker, der befinder sig i naturen. Jagten på dem kan være en sjov oplevelse for hele familien.

2. Bondegårdsbesøg

På Bondegården i Remiseparken, der ligger på Amager, kan du få en rigtig bondegårdsoplevelse, der altid er et hit hos børn. Her kan du få lov at klappe og fodre dyrene, lege med kaniner og meget andet.

3. Strandtur

Intet slår en hyggelig dag ved vandet. Alt efter årstiden, så kan man både bade, gå på opdagelse. Alternativt kan man også besøge soppesøen i Fælledparken, der er hit for både børn og voksne i København.