mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Hvad Kan Små Børn Gå Til?
08. April 2022
Billede af: Pixabay /947051

Har du små børn og du synes at I skal gå til noget sammen, men du kan ikke lige finde på hvad det skal være? 

Så skal du læse med her og jeg håber at du bliver en anelse klogere.

  • Babysvømning

Svømning har altid været et hit for små børn og babyer. Det er næsten som om, at de er født til at være i vandet og tumle rundt. I starten skal de have lidt hjælp af deres forældre, men det går rimeligt hurtigt, så kan de allerede begå sig selv nede i vandet og på samme tid være udenfor druknefare. 

Det er også dejligt, når de bliver lidt større, når man ved at de godt kan svømme og ikke hele tiden er bange for at de skal komme noget til, mens de er nede i vandet.

  • Tumlastik

En anden sport er tumlastik, jeg ved ikke helt om det er en sportsgren, men det er noget som man sammen kan gå til og have det sjovt sammen. Tumlastik er sundt både for det lille barn, men også for dennes forældre, da man kommer helt ned på jorden og man skal kun koncentrere sig om hinanden i en kort periode. Her skal der nemlig slet ikke tænkes på arbejde, aftensmad eller andre irriterende ting, der kan trænge sig på.

Skiltet øverst viser at dette tekstindhold, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af guld ringe, eller utallige andre gode varer. Heraf mærkatet, som du ser øverst.