mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Hvornår Kravler En Baby?
06. November 2020
Billede af: Pixabay

Du skal lære at kravle, før du kan gå, siger et gammelt ordsprog. Men, hvornår kravler en baby? Det spørgsmål har de fleste nybagte forældre stillet sig gennem årene.

Svaret er aldrig entydigt, for hver baby følger sin egen udvikling. De fleste babyer begynder dog at kravle, når de når det er et sted mellem seks og otte måneder gammel. Andre gør det først senere.

Sådan hjælper du dit barn til at kravle

Du kan hjælpe dit barn i gang med at kravle ved at træne med det. Altså, ikke fitness eller sådan noget, men hvor du hjælper dit barn med at træne og udvikle de muskler og teknikker, som det skal bruge for at kravle.

Her er det bevægelserne med armene og benene, som du skal træne og øve med dit barn. Her er den klassiske at du lader barnet cykle med benene i luften, så det lærer at lave de bevægelser, som det skal bruge for at kravle.

Derudover er det en god ide at hjælpe barnet med at lave bevægelser med armene, hvor det skal skubbe ting væk. Barnet øver dermed de bevægelser, som det skal bruge for at holde sig oprejst på hænderne.

Med disse øvelser hjælper du dit barn til at indøve de bevægelser, som det skal sammensætte og bruge, når det skal i gang med at kravle. Den styrkede muskulatur gør, at barnet bedre kan holde sig oprejst og bevæge sig, når det først begynder på at kravle.

Når først dit barn begynder at kravle, så skal du huske at holde øje med det, så det ikke bare stikker af. De små kan nemlig godt få fart på, når de begynder at kravle ud for at udforske verden.

Tak for støtten

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for støtten de her bidraget til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik på avXpertens webshop, eksempelvis et par nye Apple AirPods, eller måske et ladekabel til elbil samt utallige andre kabler og smarte gadgets.