mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Kan Man Sende Sutter Til Julemanden?
18. November 2020
Billede af: Pexels

Det kan være lidt af en mundfuld at få et barn til at stoppe med at bruge sut. Faktisk er det lidt ligesom at tage cigaretterne væk fra en ryger. Barnet bliver gnavent, irritabel og får svært ved at sove.

Derfor skal man gøre sit bedste for at gøre det til en så god oplevelse som mulig, og en af måderne til at gøre dette kunne eksempelvis være, at man sendte sutterne til julemanden. Den kan de fleste børn godt være med på.

Kan man sende sutter til julemanden? Man kan faktisk sende sutter til Julemanden ved hjælp af Post Nord. De har en meget hyggelig service, hvor man for 8 kroner kan sende et brev med sine sutter, og så får man en hilsen tilbage fra Julemanden. Dette er et stort hit, og børnene er som regel helt vildt med at få et rigtigt svar fra julemanden.

Det er som sagt PostNord der står for servicen. De oplyser, at julemanden får tilsendt breve hele året rundt, og mange benytter sig af den lille service, der er specielt designet til at gøre børn glade og samtidig gøre barnets overgang til ikke at bruge sut langt nemmere.

Vær opmærksom på, at der godt kan gå +5 dage fra du sender brevet, til der kommer et brev retur.