mitbabyforum.dk

Frontside
Babyer
Børn
Ting&sager

Kan Man Strikke En Suttesnor
03. March 2021
Billede af: Pixabay / Mysticsartdesign

Er du lidt ferm på fingrene og har lært at strikke i håndværk og design, så burde det ikke være noget problem at strikke en suttesnor.

Der findes rigtig mange søde strikkemønstre som man kan lave suttesnoren i.

For at lave en suttesnor skal du blot bruge en klemme i den ene ende og en lille smule garn. Her kan det være ret svært at vælge hvilken farve og kvalitet garnet skal være i. Der findes så mange smukke farver og så mange forskellige typer garn, at det næsten bliver uoverskueligt.

Umiddelbart kan jeg se, at der er mange, som vælger at hækle en kant på suttesnoren, så den får en lidt pænere afslutning i siderne. Her er der også mulighed for at kombinere flere farver, så suttesnoren matcher til den lilles garderobe.

Mange vælger dog at fremstille en hæklet suttesnor, da der her er endnu flere muligheder for mønstre.

Er du ikke kommet i gang med at lære at strikke endnu, så kan det være, at dette bliver startskuddet til din kommende strikkekarriere.

I den senere årrække er det blevet meget moderne at strikke og hækle alt lige fra tæpper til tøjdyr. Det at brodere har også fundet indpas i de danske hjem og der bliver kreeret mange smukke ting.

Du læser artiklen, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Sif Jakobs smykker. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense